Nominasjon til Frivillighetsprisen 2017

Nominasjon til Frivillighetsprisen 2017

Nominasjon til Frivillighetsprisen 2017 starter i juni.

Frivillighetsprisen gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg. Frivillighetsprisens mål er å sette fokus på det arbeidet noen mennesker legger nedfor andre, men også å skape engasjement rundt frivillig innsats og å fremme organisasjonene de nominerte tilhører.

Mulighet for nominasjon til Frivillighetsprisen 2017 skjer mellom 1. juni og 1. september. Mer info kommer! Finalistene vil bli annonsert i november.

Finalerunde i november

I november  vil vi presentere finalistene til Frivillighetsprisen 2017. Da vil du få anledning til å stemme frem din favoritt. Juryen velger én vinner blant de tre finalistene med flest SMS-stemmer. Juryen besto i 2016 av styreleder i Frivillighet Norge Sturla Stålsett; stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet Rigmor Aasrud; stortingsrepresentant for Høyre Svein Harberg; forsker ved Institutt for Samfunnsforskning Audun Flademoe og seniorrådgiver i IMDi Arezo Banasheh.

Frivillighetsprisen deles ut av Frivillighet Norge i samarbeid med Norsk Tipping og Kulturdepartementet. Vinneren av Frivillighetsprisen vil motta 50.000 kroner fra Norsk Tipping til sitt formål.