LNU: Personal- og utviklingsleder

LNU lyser ut vikariat i 100 % stilling som Personal- og utviklingsleder

Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) jobber for meningsfulle fritidstilbud for barn og unge og barn og unges medvirkning – lokalt, nasjonalt og globalt. Som personal- og utviklingsleder får du være med å lede et dyktig sekretariat på 20 personer som på ulike måter jobber for frivillige barne- og ungdomsorganisasjoners vilkår og barn og unges rettigheter.

Personal- og utviklingsleder utgjør sammen med assisterende generalsekretær og generalsekretæren ledelsen i LNUs sekretariat. Som personal- og utviklingsleder har du ansvar for det daglige personalarbeidet som blant annet innebærer rekruttering av ansatte og utvikling av sekretariatets kompetanse.

Sentrale arbeidsoppgaver:

o Bidra til ledelse og utvikling av LNUs sekretariat

o Løpende personalledelse

o Ansvar for rekrutterings- og ansettelsesprosesser

o Kurs og rådgiving innenfor stillingens ansvarsområde overfor medlemsorganisasjoner

Vi søker deg som har bred ledererfaring, helst innen personalledelse. Du har gode lederegenskaper og har erfaring som tillitsvalgt og/eller ansatt i frivillige organisasjoner. Det er ønskelig med kjennskap til lov- og avtaleverk i arbeidslivet. Gode samarbeidsevner og en selvstendig og ryddig arbeidsstil er en forutsetning.

Ønsket oppstartstidspunkt er starten av februar 2018, og vikariatet vare frem til mars 2019.

Hos oss i LNU får du:

o Jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer

o Fleksibel arbeidstid

o Lønnsinnplassering mellom 503.000 kr og 573.000 kr i året

o God pensjonsordning

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte generalsekretær Andreas Borud på 915 97 704

Søknad med CV sendes innen 12/11 til e-postadressen jobb@lnu.no. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.