Har fått 200 nominasjoner fra hele landet

Har fått 200 nominasjoner fra hele landet

Å velge finalister til Frivillighetsprisen blir vanskelig for juryen i år, som skal gjennomgå svært mange gode nominasjoner.

Publisert   | Sist oppdatert 

Har du nominert en engasjert nykommer i frivilligheten, eller noen som fortjener selveste hedersprisen - Frivillighetsprisen?

Alle nominerte får, eller har fått, en liten oppmerksomhet i posten. Benny Hansen fra Aksim er en av dem.

 

50 flere nominasjoner enn i fjor

Det er nå stengt for nominasjoner til Frivillighetsprisen og Årets nykommer i Frivilligheten.

Vi har fått inn over 200 nominasjoner fra Hammerfest i Nord til Eydehavn i sør. Dette er en økning på over 50 fra i fjor. De nominerte kommer fra alle landets fylker og har blitt lagt merke til for sin innsats for å merke turstier, arrangere festivaler, drive med språkopplæring og jobbe for homofiles rettigheter.

Feirer din kommune Frivillighetens 5. desember, eller har den en lokal frivillighetspris? Gi oss beskjed, så skal vi kontakte dem!

 

Ny jury for Frivillighetsprisen

Juryleder er styreleder i Frivillighet Norge, Heikki Holmås (bildet). Andre er stortingsrepresentanter i Familie- og kulturkomiteen, Anette Trettebergstuen (A), Kristin Ørmen Johnsen (H) og Åslaug Sem-Jacobsen (Sp). I tillegg er Namra Saleem, journalist og forfatter, forsker på sivilsamfunnet ved Institutt for Samfunnsforskning, Audun Fladmoe og samfunnsansvarlig i Norsk Tipping, Sverre Berg Lutnæs med. 

 

Frivilligheten feires årlig på FNs internasjonale dagen for frivillig arbeid, 5. desember

Det blir fest, prisutdelinger og faglig påfyll for frivillige organisasjoner arrangert av Frivillighet Norge på DOGA i Oslo.

Program og påmelding annonseres i september.

Følg meg på frivillighetensdag.no for oppdateringer om arrangementet, og hvordan du kan markere dagen der du bor.

 

Sett av 5. desember for å markere Frivillighetens dag, hvor vi setter pris på hele frivilligheten!