Hvorfor bli med i Frivillighet Norge?

Hvorfor bli med i Frivillighet Norge?

Frivillighet Norge samler over 300 organisasjoner med 50 000 lokale lag og foreninger. Sammen jobber vi for større rom for frivilligheten!

Bilde: Generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen og prosjektleder i frivillig.no, Vanja Konradsen, på tur med statsminister Erna Solberg under Arendalsuka 2018 (Foto: Birgitte Heneide, Frivillighet Norge).


Som medlem vil din organisasjon:

- være med på å styrke frivillighetens stemme

- påvirke vårt budskap og våre prosjekter 

- få hjelp til alt fra politikk til faglig påfyll

 

Styrk frivilligheten! 

Gjennom Frivillighet Norge har frivillige organisasjoner et talerør til politikere og myndigheter lokalt og nasjonalt. 

Vårt mål er større rom for frivilligheten. Det kan bety bedre rammevilkår fra det offentlige, økt samarbeid mellom frivillige organisasjoner, enklere byråkrati, eller bedre verktøy for å drive frivillige organisajoner. 

Medlemmer er med på å utforme politikken til Frivillighet Norge gjennom å delta på nettverksgrupper og interne høringer, og inviteres til møteplasser mellom politikere og frivilligheten som Frivillighetens spørretime og Topplederkonferansen

Medlemmer får faglig påfyll og inviteres til samlingsplasser som Frivillighetens dag og generalsekretærfrokoster. I tillegg driver vi tjenestene Frivillig.no og TechSoup, som er åpne for hele frivilligheten. 

Alle medlemmer - store og små - hjelper oss å jobbe for større rom for frivilligheten. Medlemskontingenten skaleres etter deres årlige totale inntekter og begynner på 600 kroner. 

 

Faglig påfyll? 

Frivillighet Norge gir faglig påfyll om alt fra å drive en frivillig organisasjon til å få gjennomslag for politiske saker eller samarbeide med kommune og næringsliv. 

Vi tilbyr kurs om alt fra sosiale medier til styrearbeid og inkludering. Årlig fornyer vi kunnskapen om frivilligheten og medlemsorganisasjonene gjennom Frivillighetsbarometeret

Som medlem får du noen kurs gratis og resten til redusert pris. Se hele listen over kurs og foredrag.