Hopp til hovedinnholdet

Ny norsk donasjonspartner finner du nå i TechSoup-katalogen!

Publisert:
Oppdatert:
Pressemeldinger
Generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen står foran rollup som leser "Bærekraft i frivilligheten"
- Frivillige organisasjoner har behov for gode digitale verktøy, men har ikke mye penger. Gjennom TechSoup-samarbeidet sikrer Frivillighet Norge at frivillige organisasjoner i Norge får tilgang til en rekke løsninger fra ledende leverandører som Microsoft, Adobe og Zoom til lave kostnader, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen. (Foto: Frivillighet Norge/Birgitte Heneide)

Vi lever i et høydigitalisert samfunn som stiller krav til at frivillige organisasjoner har tilgang til digitale verktøy for å gjøre det enkelt å delta, drifte og rekruttere frivillige og medlemmer. Frivillig sektor er avhengig av å ta i bruk teknologi, og derfor administrer Frivillighet Norge den digitale plattformen TechSoup Norge, som gir tilgang til gratis og rabattert programvare til frivillige organisasjoner.

Donasjoner og rabatter til frivillige organisasjoner

Frivillige organisasjoner har behov for gode digitale verktøy, men har ikke mye penger. Gjennom TechSoup-samarbeidet sikrer Frivillighet Norge at frivillige organisasjoner i Norge får tilgang til en rekke løsninger fra ledende leverandører som Microsoft, Adobe og Zoom til lave kostnader. – Det betyr at organisasjonene kan bruke mer av sine penger på aktivitet, forteller generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen.

Ny norsk donasjonspartner med på laget

Vi er glade for å kunne ønske vår andre norske donasjonspartner med på laget. Åpenhet designer og utvikler tilpassede dataplattformer rettet mot frivillige organisasjoner og statlige organisasjoner blant annet, som trenger å formidle sine data og forskning til eksterne interessenter.

«-Vi er glade for å kunne tilby programvaren vår til frivillige organisasjoner, som spiller en viktig rolle og utfører et verdifullt arbeid. I Åpenhet ønsker vi å gjøre det enklere for nettopp disse aktørene å øke effekten av sin dataformidling»

Kleng Bråtveit
Co-founder i Åpenhet

Hver visualiseringsmodul og seksjon er nøye utvalgt av Åpenhet basert på mange års erfaring med å jobbe med frivillige organisasjoner og offentlige etater som trenger å øke effekten av deres datakommunikasjon. Produktet tilbys til frivillige organisasjoner registrert hos TechSoup, til en rabattert pris på 70% avslag.

Verdiskapning

Ved å bestille programvare på Techsoup Norge, sparer frivillige organisasjoner over tretten millioner kroner hvert år. Siden oppstarten i 2014, har over 1900 organisasjoner fått tilgang til digitale verktøy og dataprogrammer som kan bidra til å forenkle og effektivisere driften av frivillige organisasjoner. Vi ønsker å styrke og drive frem digitalisering av frivillig sektor for å kunne bidra til større verdiskapning gjennom forenkling og effektivisering av drift av frivillige organisasjoner.

Besøk TechSoup Norge her.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les personvernerklæring